Spletno poučevanje v živo | Individualno načrtovanje učenja | Strokovni učitelji | Ne odlašajte s prijavo

Prilagodite učenje, določite si urnik pouka in sodelujte z učitelji in tečajnikiBritish Councila z vsega sveta. English Online je strokovno zasnovan tečaj, namenjen izboljšanju znanja angleškega jezika.

  • Prilagodite svoje učenje in si zastavite študijske cilje.
  • Določite si urnik in spremljajte napredek na naši vrhunski učni platformi.
  • Povežite se in sodelujte z globalno skupnostjo strokovnjakov, učiteljev in tečajnikovBritish Councila v 55-minutnih spletnih interaktivnih učnih urah v živo.
  • Če potrebujete dokazilo o svojem znanju, lahko dobite uradno potrdilo British Councila o dosežkih, ki ga priznavajo delodajalci po vsem svetu.

Začnite s 7-dnevnim brezplačnim preskusom

Določite si prilagodljiv urnik učenja, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu, in mesečni strošek. Izberite naročniški paket in začnite še danes.

Srebrn paket (Silver) Zlat paket (Gold) Platinast paket (Platinum)
5 učnih ur na mesec 10 učnih ur na mesec 15 učnih ur na mesec
55-minutne spletne učne ure 55-minutne spletne učne ure 55-minutne spletne učne ure
Spletno učenje z računalnikom ali s tablico Spletno učenje z računalnikom ali s tablico Spletno učenje z računalnikom ali s tablico
Naročite se še danes Naročite se in izkoristite brezplačni preskus Naročite se danes z brezplačni preskus

Kaj se boste naučili na spletnem tečaju

Na tečaju English Online si lahko določite učne cilje in izbirate med učnimi urami, ki obsegajo vse od angleščine za delo do vsakdanje angleščine,  slovnice, vaj za govor ali izgovorjavo in podobno. 

Učenje poteka na naši interaktivni platformi. V terminu, ki vam ustreza, se povežite z 10 tečajniki v svetovni učilnici. Svoj napredek lahko spremljate s testi, ocenjevanji in povratnimi informacijami učiteljev v živo. 

Naši tečaji so najprimernejši za tečajnike, ki imajo vsaj višje osnovno znanje jezike (pre-intermediate and above). Če niste prepričani, na kateri ravni je vaše znanje, ne skrbite: brezplačno opravite uvrstitveni test English Online.