Rešitve za ocenjevanje znanja angleškega jezika in komunikacijskih spretnosti za podjetja, vlade in izobraževalne ustanove.

Organizacijam omogočamo, da izboljšajo komunikacijske spretnosti, ki vodijo do uspeha

We have an unparalleled track record of 80+ years of partnering with corporate, government and education organisations in 80+ countries to grow English and communication skills. Že več kot 80 let sodelujemo s podjetji, državnimi in izobraževalnimi organizacijami v več kot 80 državah, da izboljšamo znanje angleščine in komunikacijske spretnosti.

S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami ustvarjamo razširljive, zanimive in učinkovite spletne učne rešitve za študente in strokovnjake v vseh vlogah, panogah in kariernih fazah. Naši tečaji so na voljo po različnih cenah, ki ustrezajo različnim proračunom.

Zagotavljamo uspeh in odpravljamo težave pri načrtovanju in izvajanju tečajev usposabljanja, tako da v štirih korakih pomagamo vodjem oddelkov za izobraževanje in razvoj, kadrovskim in poslovnim vodjem.

1. korak – posvet: Opredelimo vrzeli v znanju in spretnostih ter opredelimo učne cilje za vašo organizacijo.

2. korak – oblikovanje: Ponujamo razširljive, prilagojene spletne rešitve s prilagojeno vsebino in vključenim ocenjevanjem.

3. korak – realizacija: Naši izkušeni učitelji vključijo vaše ekipe prek spleta in razvijajo ustrezne, prenosljive spretnosti ter tako poskrbijo za napredek vaših zaposlenih.

4. korak – ocenjevanje: Spremljamo napredek in poročamo o njem, poročamo o donosnosti naložb in vam pomagamo posredovati uspeh zainteresiranim stranem.

Rezervirajte brezplačno posvetovanje

Ustvarite program po meri

Naše rešitve za učenje angleščine in veščin strokovnega komuniciranja

Pridružite se več kot 80 milijonom študentov po vsem svetu in videli boste praktične

rezultate ter spremembe vedenja na delovnem mestu. Naši spletni programi vključujejo:

  • ciljno usmerjen in ustrezen razvoj spretnosti na delovnem mestu
  • orodja za spremljanje učinka usposabljanja in donosnosti naložbe.

Spletni paket za usposabljanje

Celovita rešitev za razvoj spretnosti na področju znanja angleščine in poklicnega komuniciranja. Nadzorne plošče in ciljno usmerjene povratne informacije vam pomagajo poročati o učinkih usposabljanja in donosnosti naložbe. Tečaji so prilagojeni vašim potrebam:

  • Samostojno učenje: Priročno, razširljivo in cenovno dostopno vodeno učenje za krepitev znanja angleščine za druženje ali uporabo na delovnem mestu, kadar in kjer to ustreza študentom
  • Angleščina na delovnem mestu: Razširljivo, stroškovno učinkovito kombinirano učenje, ki združuje prilagodljivo samostojno učenje z interaktivnostjo in povratnimi informacijami na srečanjih pod vodstvom trenerja
  • Družabna angleščina: Zanimivi, interaktivni programi angleščine na delovnem mestu in v družbi pod vodstvom učitelja, z vrhunskimi spletnimi učnimi dejavnostmi in ocenjevanji
  • Veščine strokovnega komuniciranja: Ciljno usmerjeno, učinkovito razvijanje veščin govornega in pisnega komuniciranja na delovnem mestu
  • Trener IELTS: Z nami, soustvarjalci preizkusa IELTS, se osredotočite na pripravo na izpit IELTS in pomagajte svojim kandidatom pri usposabljanju, ki bo vaši ekipi in študentom pomagalo doseči želeni rezultat.
  • Ocenjevanje: Svetovno priznani izpiti, ocenjevanja in pooblastila, ki določajo standarde za primerjavo, spremljanje napredka in poudarjanje dosežkov. Z njimi boste lahko zaposlovali talente, primerjali znanja in spretnosti ter merili napredek, študentom pa pomagali pri vpisu na ustanove po vsem svetu.

Zunanje povezave