A person using Englishscore Tutors on a computer

Ko potrebujete osebni pristop 

Izpilite angleščino na zabaven in interaktiven način z odličnimi inštruktorji angleščine, ki se prilagodijo vašim potrebam. Naši učitelji vas bodo pomagali k uspehu z usmerjanjem, nasveti in svetovanjem.

Kaj je EnglishScore Tutors?

EnglishScore Tutors je individualno poučevanje angleščine na spletu  v obliki 30-minutnih šolskih ur prek British Councila, ki ga izvajajo preverjeni učitelji angleščine. EnglishScore Tutors omogoča prijetno učenje jezikovnih veščin v angleščini, ne glede na to, ali jih potrebujete zaradi dela, želje po znanju ali potovanja.

Naši visoko izobraženi inštruktorji vam bodo pripravili učni načrt v skladu z vašimi cilji. Našli bodo primeren pristop in tempo, ki vam ustreza. Učne ure so osredotočene na konverzacijo in zasnovane tako, da boste pri govoru samozavestni.

Individualizirano, prilagojeno učenje

Individualne učne ure so popolnoma prilagojene vašim potrebam: izberite temo oziroma veščino, ki jo želite izboljšati ali izberite enega od obstoječih učnih načrtov. Če ne veste, za kaj bi se odločili, vam lahko s strokovnimi nasveti pomaga inštruktor. Inštruktor vam bo po vsaki učni uri podal podrobne povratne informacije o govornem izražanju.

Naši inštruktorji so na voljo 24 ur na dan, vključno ob vikendih in praznikih, zato lahko pouk laže prilagodite svojim načrtom.

Za začetek

Za izvajanje pouka ni treba naložiti nobenega programa. Potrebujete le računalnik, spletni brskalnik Google Chrome, spletno kamero, mikrofon in internetno povezavo.

Po prvi uri doste dobili dostop do osebnega učnega načrta, ki vključuje tako področja slovnice kot pogovorne teme, ki jih boste predelali z inštruktorjem. Več učnih ur je na voljo v paketih po 3, 10 ali 20 ur.

Naučite se od najboljših

Naši inštruktorji zelo dobro vedo, katere jezikovne veščine vam bodo omogočile uspeh. Vsi imajo pedagoško izobrazbo ter izkušnje iz različnih panog, vključno z bančništvom, marketingom, prodajo, človeškimi viri ipd. 

Spoznajte inštruktorje in preverite, kakšne izkušnje imajo, kakšno izobrazbo in kakšen naglas v kratkih video predstavitvah

Naš sistem omogoča tudi preprosto sledenje svojemu napredku in doseganju ciljev.