2 students looking at ExpertTrack courses from FutureLearn and the British Council

Poglobljeno izobraževanje z ExpertTracks

ExpertTracks je izbor tečajev, ki so usmerjeni na posamezne veščine in nudijo globlji vpogled v raziskovano temo. S tečaji lahko začnete kadar koli in napredujete v svojem tempu. Vsal teden vas čaka poglobljeno učenje, med katerimi boste lahko izmenjevali mnenja in zamisli z drugimi in opravili krajše teste, ki preverjajo razumevanje. 

Prijavite se na brezplačnih poskusnih sedem dni, nato pa se odločite, ali se boste naročili na plačljive tečaje. Cena naročnine je 36 € na mesec in jo je mogoče kadar koli odpovedati.

ExpertTracks British Councila:

Understanding IELTS

Štirje tečaji v okviru Understanding IELTS ExpertTrack nudijo celovito pripravo na izpit IELTS, ki vključuje različne nasvete, strategije in naloge za vse štiri dele izpita. Po opravljenih tečajih ExpertTrack boste natančno vedeli, kaj morate obvladati, da boste uspešni na izpitu IELTS. Tečaje lahko opravite v poljubnem zaporedju, ki se osredotočite na želene veščine.

Raven: uvodna

Trajanje: 12 tednov/36 ur

Tečaji: bralno razumevanje, pisno izražanje, govorno izražanje, slušno razumevanje

Za več informacij obiščite platformo FutureLearn: Understanding IELTS

Exploring English: Language and culture

Ti tečaji ExpertTrack se osredotočajo na kulturo in zgodovino Združenega kraljestva, hkrati pa vam bodo pomagali izboljšati angleščino in vam ponudili priložnosti za vajo. 

Trije tečaji o kulturi se osredotočajo na vidike sodobne Britanije in tudi na preteklost in korenine britanske kulture, ki se kažejo v delu Williama Shakespeara in Magni Carti, temelju sodobne demokracije.

V teh tečajih boste slišali avtentične govorce angleščine v pogovorih z ljudmi z vsega Združenega kraljestva, opravili jezikovne vaje na podlagi slišane angleščine in izrazili svoja mnenja in izkušnje.

Raven: uvodna

Trajanje: 13 tednov/39 ur

Tečaji: Language and Culture, Shakespeare in Magna Carta

Za več informacij obiščite platformo FutureLearn: Exploring English: Language and Culture

How to Plan and Teach Great English Lessons

Ti treije tečaji v okviru ExpertTrack pomagajo učiteljem angleščine pri načrtovanju učnih ur in pripravah ter jim omogočajo, da sami usmerjajo svoje poklicno izpopolnjevanje (continuous professional development).

British Councilov okvir CPD obsega dvanajst vidikov, ki jih vključuje delo učitelja in vam pomaga načrtovati poklicno izpopolnjevanje. Trije izbrani tečaji vključujejo vseh dvanajst vidikov in se osredotočajo tako na poznavanje predmeta, veščine 21. stoletja in predloge in zamisli, ki jih lahko učinkovito uvedete ali prilagodite svojim učnim uram. .

Raven: uvodna

Trajanje: 12 tednov/36 ur

Tečaji: Lessons and Teaching, Learning and Learners, The Classroom and the World

Za več informacij obiščite platformo FutureLearn: How to Plan and Teach Great English Lessons

English in Early Childhood

Ti tečaji ExpertTrack bodo učiteljem in staršem  pomagali odkriti, kako majhni otroci usvajajo iangleščino in kako jim lahko pri učenju najbolj pomagate.

Raziskovali boste razvoj v zgodnjem obdobju, načine usvajanja jezika in kako se otroci učijo skozi igro. 

Raven: uvodna

Trajanje: 6 tednov/12 ur

Tečaji: Learning Language Through Play, Context and Communication, How Happy Children Learn

Za več informacij obiščite platformo FutureLearn: English in Early Childhood.

Brezplačni tečaji FutureLearn

Poleg tečajev ExpertTracks British Council na platformi FutureLearn ponuja tudi več brezplačnih tečajev za učitelje, učence oziroma tečajnike, med drugimi English for the Workplace in Teaching Young Learners Online.

Več informacij o tečajih FutureLearn je na voljo na naši partnerski strani FutureLearn.