Kaj je Aptis
  • Aptis zagotavlja zanesljive in natančne informacije o znanju angleščine v vaši organizaciji, kar vam bo pomagalo pri izbiri kandidatov za zaposlitev, izobraževanju in razvoju kadrov.
  • Aptis je lahko dostopen in ima prilagodljivo sestavo, zato omogoča hitro in cenovno ugodno preverjanje.
  • Izpit vam omogoča, da natančno preverite spretnosti, ki jih ustrezajo vašim potrebam in hitro izveste rezultate.

KAKO JE SESTAVLJEN IZPIT?

  • Aptis preverja znanje slovnice, besedišče in jezikovne spretnosti (ustno in pisno izražanje ter bralno in slušno razumevanje). Vsak kandidat opravlja test iz slovnice in besedišča, ki mu sledi preverjanje jezikovnih spretnosti po vaši izbiri.
  • Testi se začnejo s splošnimi vprašanji, ki jim sledijo zahtevnejše naloge. Za vsak del izpita se določi znanje angleščine na ravni od A1 do C

KAKO IZBERETE SVOJO RAZLIČICO IZPITA APTIS?

Odločite se, ali boste preverjali vse štiri spretnosti (ustno in pisno izražanje ter bralno in slušno razumevanje) ali samo tiste, ki so najbolj uporabne za vas. 

Na primer, če boste zaposlili kandidate, ki bodo v stiku s strankami, je za vas najbrž najbolj koristno, da preverite raven ustnega in pisnega izražanja v angleščini. Če pa želite preveriti vsestransko znanje angleščine, na primer učiteljev angleščine, pa je treba testirati vse štiri spretnosti: ustno in pisno izražanje ter slušno in bralno razumevanje.

Lahko vam svetujemo, kakšna oblika izpita Aptis je za vas najprimernejša.

Ne glede nato, ali morate določiti raven znanja angleščine zaradi zaposlovanja, izobraževanj ali razvoja kadrov, je Aptis napredno zasnovan izpit iz angleščine, ki izvrstno ustreza vašim potrebam.

RAZLIČICE APTIS

Izpit se lahko po meri prilagodi tako, da ustreza besedišču, ki se uporablja v vašem sektorju, zato so rezultati še toliko zanesljivejši, uporabni in primerni za vaše podjetje oziroma ustanovo.

Splošen izpit Aptis

Splošen izpit Aptis General je osnovna različica izpita. Lahko se prilagodi potrebam vašega podjetja oziroma ustanove, na primer glede na sektor, v katerem delujete (na primer poslovni svet, turizem, mednarodna potovanja) in spretnosti, ki jih želite preveriti.

Aptis za učitelje

Aptis za učitelje je zasnovan za izobraževalne delavce. Pomagal vam bo izboljšati raven poučevanja v vaši ustanovi.

Več informacij o Aptisu za učitelje.

Aptis za najstnike

Aptis za najstnike je izpit iz splošne angleščine za najstnike stare med 13 in 17 let. Zasnovan je tako, da ustreza potrebam in znanju mlajših najstnikov, ki se učijo angleščino.

Več informacij o Aptisu za najstike.

Zunanje povezave