Kako uporabljati Aptis

Kako želite uporabljati Aptis?

 • Izpit izvajate vi: na voljo vam damo vse, kar potrebujete za samostojno izvedbo izpita, ki ga lahko nato izvedete, ko želite. Lahko sledite napredku in pripravite svoja poročila.
 • Izpit izvajamo mi: razumemo, da nekatere ustanove nimajo časa, da same organizirajo izpitni postopek, zato ga lahko izvedemo mi. Izvedba obsega vse od priprave računalnikov do izdaje ocen. Lahko tudi nadziramo izvedbo izpita in zagotovimo, da se opravlja v skladu z veljavnimi varnostnimi pogoji. 

REZULTATI

Vsaka jezikovna spretnost se oceni s številčno oceno (0-50), ki vam omogoča primerjavo znanja kandidatov. To vam omogoča tudi sledenje napredka pri kandidatov, ki večkrat opravljajo izpit. 

Odločite se lahko, da boste prejeli ocene za posameznike ali skupine, kar vam omogoča analizo rezultatov posameznikov in celotne skupine.

Prilagodljivi formati

Aptis lahko izvedemo na naslednje načine:

OPRAVLJANJE IZPITA NA RAČUNALNIKU

Najlaže je opravljati izpit Aptis na računalniku, saj:

 • ga opravljate na delovnem mestu, ko želite 
 • se lahko izvaja na navadnih računalnikih ali na tablicah
 • omogoča izvajanje ob različnih urah, ki ustrezajo kandidatom in podjetju
 • omogoča kandidatom, da si izpit naložijo na računalnik in ga rešujejo brez internetne povezave
 • so rezultati hitro na voljo in
 • je stroškovno učinkovit način izvajanja izpita.

OPRAVLJANJE IZPITA NA PAPIRJU

Tradicionalen način opravljanja izpita na polah se navadno izvaja, kadar želite naenkrat preveriti znanje več kandidatov. Ustni del izpita pa lahko poteka samo prek računalnika ali po telefonu.

Z izpitnimi polami na papirju zelo preprosto:

 • ocenite veliko število kandidatov naenkrat
 • izvajate izpit, če nimate na voljo povezave z internetom ali ustrezne programske opreme in
 • ocenite kandidate, ki niso vešči uporabe računalnika.

OPRAVLJANJE IZPITA PO TELEFONU

Nudimo tudi izvajanje ustnega dela izpita po telefonu. Ta različica izpita:

 • je primerna za  zahtevna okolje 
 • je praktična glede na določanje termina
 • ne zahteva internetne povezave
 • preverja spretnost v dejanskih okoliščinah, še posebej če želite zaradi svojih potreb preveriti sporazumevanje po telefonu.

 

Hitra in stroškovno učinkovita izvedba in rezultati

Izpit lahko organiziramo zelo hitro, po oddaji izpita pa so rezultati na voljo v 48 urah. Ustni del izpita in pisno izražanje hitro ocenijo strokovnjaki British Councila.

STROŠKOVNA UČINKOVITOST 

Ne glede na to, ali želite preveriti kandidate za zaposlitev ali znanje angleščine zaposlenih je opravljanje izpita Aptis pametna naložba, ki ustvarja vašemu podjetju dodano vrednost.

Prilagodite si izpit in preverite samo spretnosti, ki vas zanimajo.

Ob naročilu več kompletov izpita nudimo popust.

Ker izpit ni drag, lahko zaposlene večkrat preverite, kar je še posebej primerno, če želite oceniti napredek.

PRILAGAJANJE VAŠIM POSLOVNIM POTREBAM

Odločite se za preverjanje jezikovnih spretnosti (pisnega izražanja, bralnega razumevanja, ustnega izražanja in slušnega razumevanja) po vaši izbiri ali pa izberite različico izpita, ki je prilagojena za vaše področje, na primer poslovni svet, potovanja, turizem ali izobraževanje.

Osredotočite se na poslovni uspeh: ostanite konkurenčni in zavarujte svoj ugled. 

 

Verodostojen izpit v skladu z varnostnimi standardi

Aptis da vsem kandidatom enake možnosti, da dokažejo svoje znanje. Izpit je posebej pripravljen tako, da je kulturno nevtralen in omogoča pravično preverjanje vseh kandidatov.

Na voljo je veš različic izpita Aptis, poleg tega pa nenehno pripravljamo novo gradivo, kar pomeni, da sosednja kandidata nimata enakih vprašanj.

Natančni in zanesljivi rezultati

Imamo več kot 70 let izkušenj s preverjanjem znanja angleščine.

Ocene, dosežene na izpitu Aptis, so natančne in zanesljive: raziskave kažejo, da so kandidati pri večkratnem opravljanju in različnih ocenjevalcih dosegli podobne rezultate na pisnem in ustnem delu. Obiščite našo stran, posvečeno raziskovanju, kjer je več informacij o znanstvenih in strokovnih raziskavah, ki služijo kot podlaga za pripravo izpita.

Rezultati so usklajeni s Skupnim evropskim referenčnim okvirom za jezike.  Za vsako preverjeno spretnost bo določena ustrezna raven (ravni A1-C). Če se odločite za preverjanje vseh štirih jezikovnih spretnosti, boste prejeli tudi skupno oceno glede na lestvici glede na referenčni okvir. Skupni evropski referenčni okvir za jezike se uporablja po vsem svetu za ocenjevanje znanja tujega jezika.