How to register

Prijava poteka v več korakih:

1. Korak - Prijavite se za izbrani datum izpita 

KANDIDATI NA JEZIKOVNIH ŠOLAH:

Če je mogoče, se prijavite prek svoje jezikovne šole. Če zamudite rok za prijavo na šoli, se lahko še vedno prijavite neposredno prek nas kot posameznik. 

Posamezniki:

Select an exam below

General English

2. Korak - Plačilo izpita

Plačajte ceno izpita. Izbirate lahko med dvema načinoma plačila:

i) plačilo prek spleta s spletno prijavo 

ii) plačilo prek bančnega nakazila - Podatke o bančnem računa za nakazilo boste prejeli v potrditvenem e-sporočilu, ko boste končali postopek prijave.

3. Korak - Potrdite splošne pogoje

V skladu s pravili Cambridge English Language Assessment, se kandidate, ki opravljajo izpit Cambridge English: Preliminary (PET), Cambridge English: First (FCE), Cambridge English: Advanced (CAE), Cambridge English: Proficiency (CPE) ali Cambridge English: Business (BEC) na dan pisnih delov ali ustnega dela izpita fotografira. Fotografiranje na dan izpita je obvezno za vse kandidate.  

Kandidati ali njihovi starši oziroma skrbniki morajo podpisati obrazec, da se strinjajo s fotografiranje. Obrazec je na voljo na spletnem sistemu za prijavo v razdelku Pogoji in pravila.

4. Korak - Pošljite nam potrditev prijave

  • Prijava je zaključena, ko prejmemo vse zahtevane dokumente.
  • Fotokopijo e-obvestila o potrditvi prijavi, podpisan obrazec za privolitev v fotografiranje in dokazilo o plačilo (v kolikor niste plačali prek spleta) pošljite na British Council na elektronski naslov exams@britishcouncil.si ali na naslov:

British Council Slovenia
Trg republike 3
1000 Ljubljana

Posebne okoliščine

Posebne okoliščine lahko veljajo samo za opravljanje izpitov Cambridge English v pisni obliki (ne prek računalnika). Tukaj boste našli več informacij o opravljanju izpita pod posebnimi okoliščinami.  

Opozorilo: Ob prijavi morate predložiti zdravniško potrdilo o vaši bolezni oziroma zdravstvenem stanju, ki je bilo izdano v zadnjih dveh letih.