Študenti, ki se pripravljajo na IELTS

British Council ima več kot 75 let izkušenj s poučevanjem in preverjanjem znanja angleščine. Ljudem v več kot 140 državah smo pomagali pridobiti potrdila o znanju angleškega jezika, ki jim lahko pomagajo pri najbolje izkoristiti različne priložnosti, ki jih nudi življenje. Ker imamo veliko izkušenj, ste lahko prepričani, da bomo med opravljanjem izpita dobro skrbeli za vas.  

Razlogi, zakaj se kandidati odločijo za opravljanje izpita IELTS na British Councilu, so najrazličnejši:

  • Strokovna podpora: imeli boste dostop do najboljših materialov za pripravo -  od videoposnetkov in knjig do spletnih interaktivnih tečajev – ki vam bodo omogočili uspeh na izpitu
  • Brezplačni viri za učenje: Road to IELTS je priljubljen spletni tečaj za pripravo, ki ga ponuja British Council. Ob prijavi na izpit IELTS dobite dostop do 30 brezplačnih ur učenja. 
  • Veliko izpitnih rokov v različnih krajih: izpit je mogoče opravljati na več kot 1.100 lokacijah v več kot 140 državah, kar pomeni, da imate izjemno širok izbor mest in datumov, kjer oziroma kdaj lahko opravite izpit. 
  • Preprosta prijava: Na izpit IELTS se prijavite prek spleta in izbirate med več načini plačila v evrih. 
  • Hitra objava rezultatov: Zagotavljamo, da boste lahko prek spleta preverili svoje rezultate že 13 dni po opravljanju izpita. 
  • Opravljanje izpita v posebnih okoliščinah: vaša sposobnost uporabe angleščine bo ocenjena objektivno, ne glede na morebitno oviranost ali posebne potrebe. Preberite več o tem, kako lahko ukrepamo v primeru posebnih okoliščin. Opozarjamo, da boste morali v primeru uveljavljanja posebnih okoliščin ob prijavi predložiti potrdilo zdravnika, izdano v zadnjih dveh letih. 

Glej tudi