Professional exam students
Professional exams

Če želite pridobiti strokovne nazive, ki so navedeni spodaj, se morate najprej prijaviti na izbrano strokovno organizacijo v skladu s postopkom, navedenih na njenih spletnih straneh. Organizacije navadno same določijo datume izpitov, mi pa smo njihov pooblaščeni izpitni center.  

Spodaj je naveden izbor izpitov, ki jih lahko opravljate pri nas. Seznam ni popoln, saj lahko pri nas opravljate tudi druge izpite, prevzamemo pa lahko organizacijo izpitov v imenu katere koli strokovne ustanove.

ACCA

The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) je največje in najhitreje rastoče mednarodno združenje revizorjev. 

CIMA

The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) je edino združenje računovodij, ki se osredotoča samo na poslovno računovodstvo.

CIM

The Chartered Institute of Marketing (CIM) je vodilno mednarodno združenje za trženje, ki ima približno 50.000 članov po vsem svetu. 

NEBOSH

The National Examination Board in Occupational Safety and Health (NEBOSH) je neodvisno telo za varnost in zdravje pri delu, ki ponuja globalno priznane izpite, specifične za različna področja, ki se osredotočajo na obvladovanje zdravstvenih, varstvenih in okoljskih tvegaj na različnih delovnih mestih v zasebnem in javnem sektorju.

 

Cena

Cena opravljanja izpita v Sloveniji je 52 evrov na uro in stroški pošiljanja po hitri pošti. 

Več informacij

Kontaktirajte nas, če želite podrobnejše informacije o postopku prijave in plačilu.