Podpiramo mir in blaginjo z vzpostavljanjem povezav, razumevanja in zaupanja med ljudmi v Združenem kraljestvu in državah po vsem svetu.

Na edinstven način združujemo globoko strokovno znanje Združenega kraljestva na področju umetnosti in kulture, izobraževanja in angleškega jezika, našo globalno prisotnost in odnose v več kot 100 državah ter naš neprimerljiv pristop do mladih ljudi in vplivnežev in našo ustvarjalno iskrico.

Delamo neposredno s posamezniki, da bi jim pomagali pridobiti veščine, zaupanje in povezave, s katerimi bodo spremenili svoja življenja in oblikovali boljši svet v sodelovanju z Združenim kraljestvom. Podpiramo jih pri vzpostavljanju mrež in raziskovanju kreativnih idej, učenju angleščine, pridobivanju visokokakovostne izobrazbe in mednarodno priznanih kvalifikacij.

V Sloveniji imamo predstavništvo od leta 1992. Vsako leto sodelujemo s številnimi učenci, študenti, izobraževalnimi delavci, načrtovalci politik, akademiki, raziskovalci, umetniki, ustvarjalci in podjetniki v Sloveniji.

V tej rubriki