British Council partners
Why partner with us

Ne glede na to, ali ste podjetje, izobraževalna ustanova, dobrodelna ali mednarodna organizacija, vam lahko ponudimo prožnost in izkušnje s sodelovanjem, ki ustrezajo vašim potrebam. 

Naše prednosti

 • British Council, ki je bil ustanovljen leta 1934, ima več kot 200 predstavništev v 110 državah in teritorijih. 
 • V Sloveniji delujemo od leta 1992, pisarna pa je v Ljubljani.
 • Dobro razumemo kulturne odnose, jezike in skupnosti.
 • Smo strokovnjaki za izobraževanje in poučevanje jezikov, vse oblike umetnosti, kreativno industrijo, sodelovanje mladih in skupnosti, upravljanje in reforme.
 • Imamo vzpostavljene mreže partnerjev na vseh ravneh, od mladih do ministrov. 
 • Tesno sodelujemo z britanskimi ministrstvi, britanskim veleposlaništvom, vladami in ministrstvi različnih držav ter mednarodnimi organizacijami. 

Svetovna raven leta 2012

 • Osebno smo sodelovali z 12,5 milijonov ljudi. 
 • Naših razstav, sejmov in festivalov se je udeležilo 9,5 milijonov ljudi.
 • 308.000 tečajnikov se je izobraževalo v naših izobraževalnih centrov. 
 • Organizirali smo britanske izpite za 2,7 milijona ljudi. 
 • S spletnimi programi za poučevanje in učenje smo nudili podporo 4 milijonom učiteljev angleščine in 41 milijonom učencev. 
 • 73,3 milijonov ljudi je dostopalo do našij digitalnih vsebin in 485 milijonov jih je poslušalo naše programe na radiu, gledalo naše televizijske oddaje ali prebralo naše publikacije. 
 • Naša ocena na Net Promoter je bila 58 odstotkov.
 • 92 odstotkov sodelujočih v vsakoletni raziskavi Ipsos MORI 4.000 vplivnih posameznikov v naših programih v 50 državah je izjavilo, da je sodelovanje z nami vplivalo na njihovo poklicno življenje.
 • 81 odstotkov je izjavilo, da je vplivalo tudi na organizacijo, v kateri delajo.

V Sloveniji, leta 2013

 • Prek projektov in storitev smo dosegli več kot 50.000 ljudi, pritegnili k sodelovanju sedanje in bodoče vodje, načrtovalce politik in predstavnike splošne javnosti.
 • Prek digitalnih platform smo dosegli več kot 80.000 ljudi. 
 • Več kot 20 partnerjev z raznih področij je začelo sodelovati z nami na naših ključnih področjih: angleščini, umetnosti, izobraževanju in družbi.

Zagotovite si dostop do ciljnega občinstva

Smo v stiku z mednarodno naravnanimi Slovenci, poleg tega pa smo vključeni v mreže lokalnih in mednarodnih organizacij, zato vam lahko omogočimo dostop do novega občinstva. Če boste pokrovitelj dogodka, razstave ali programa, ki se odvija prek British Councila, boste imeli hkrati tudi dostop do naše spletne in nespletne infrastrukture za trženje ter našega strokovnega znanja. 

Izboljšajte podobo svoje znamke

Znamki British Councila zaupajo ljudje po vsem svetu, saj uteleša najboljše iz Združenega kraljestva. Več kot 75 let pomagamo ljudem in organizacijam po vsem svetu. 

Naša znamka temelji na vrednotah, kot so spoštovanje drugih, integriteta, vzajemnost, ustvarjalnost in strokovnost. Te vrednote nas vedno vodijo pri delu. 

Ne glede na to, ali vas zanima pokroviteljstvo, so-znamčenje ali uradno partnerstvo, lahko dodamo vrednost vaši znamki. Z dogodki, spletnimi akcijami in prek družbenih medijev lahko vašo znamko promoviramo v Sloveniji in po vsem svetu. 

Bodite družbeno odgovorni

Naša strokovnost in vključenost v mreže zagotavljata, da s partnerji sodelujemo na dogodkih, povezanih s pomembnimi temami, kot so globalizacija, internacionalizacija visokošolskega izobraževanja in aktivacija lokalnih skupnosti. 

Svojo strokovno znanje lahko uporabimo za vodenje družbenih programov, ki vam pomagajo doseči družbeno odgovornost podjetij. Pri razvoju in spodbujanju programov za ustvarjanje odnosov in sodelovanja zaposlenih bomo delovali kot polnopravni partner, da bomo lahko zagotovili, da bo vaš trud obrodil sadove. 

Prek naše ugledne znamke bomo lahko tudi promovirali vaš družbeno-odgovorni profil v Sloveniji in po vsem svetu.

Zagotovite si dostop do našega strokovnega znanja

Omogočamo vam lahko dostop do mreže strokovnega znanja na področju umetnosti, angleščine in družbe, ki vam bo pomagala pri uresničevanju ciljev. 

Več kot 75 let ustvarjamo povezave med Združenim kraljestvom in drugimi državami, kar nam omogoča grajenje trdnih odnosov z visokimi vladnimi predstavniki, načrtovalci politik in višjimi svetovalci.   

Naučite se angleško pri vodilnih strokovnjakih za angleščino

Smo vodilni strokovnjaki za  poučevanje angleščine: za vaše podjetje lahko pripravimo posebej zasnovane jezikovne rešitve, ki bodo primerno odgovorile na vaše potrebe. Stranke v več kot 110 državah se pri nas učijo angleško in opravljajo izpite. 

Izkoristite prednosti visoke kakovosti naših storitev

Na British Councilu smo še posebej pozorni na to, da nudimo strankam storitve na najvišji ravni. Ker smo organizacija, predana strankam, so ti naša največja skrb.  Skrbimo za izpolnjevanje obveznosti, pravočasnost, nudenje informacij, strokovnost, prijaznost, pozitivno naravnanost in odličnost v vseh dejavnostih. 

Pri storitvah za stranke nudimo vse na enem mestu.