Teachers
Online teaching resources

Naši spletni viri so lahko dostopni in vam pomagajo na najrazličnejših področjih poučevanja.

Lahko:

  • Se prijavite na spletne tečaje za učitelje
  • Si naložite brezplačne učne priprave in gradivo za delo v razredu
  • Poiščete nasvete, članke in informacije o strokovnem izpopolnjevanju, konferencah in kvalifikacijah
  • Se pridružite razpravljalnim skupinam in imate dostop do gradiva za izpopolnjevanje

Več informacij je na voljo na spletni strani TeachingEnglish ali pa si oglejte posamezne rubrike spodaj. 

Izobraževanje učiteljev

Ponujamo različne izobraževalne tečaje za osnovnošolske in srednješolske učitelje, o uporabi tehnologije pri poučevanju in številnih drugih temah. Več o izobraževanju učiteljev.

Gradivo za poučevanje

Kot učitelj ste gotovo izjemno zaposleni, zato vam bodo v pomoč podporana gradiva za poučevanje. Na spletni strani British Councila za učitelje je na voljo veliko brezplačnega gradiva. Pobrskajte med našimi gradivi za poučevanje.

Učna priprava

V učne priprave so vključene dejavnosti, ki jih lahko uporabite v razredu. Med drugim si lahko naložite tudi poteke ur in delovne liste. Učiteljem angleščine, ki želijo biti na tekočem s sodobnimi gradivi, lahko British Council pomaga z učnimi načrti in gradivom za delo v razredu. Izvedite več o učnih pripravah.

Dejavnosti v razredu

Če ste učitelj angleščine, ki želite več gradiva, vam bodo pomoč naši predlogi dejavnosti v razredu, ki jim redno dodajamo nove. Več o dejavnostih v razredu.

Uporaba književnosti pri pouku angleščine

Če iščete gradivo za poučevanje na podlagi književnih besedil, prebrskajte med našimi viri, ki vam bodo pomagali pri obravnavi besedil, pripravi nalog in slušnega gradiva. Več o gradivih za uporabo književnosti v razredu. Več o gradivih za uporabo književnosti v razredu.