DJ Goldierocks
The Selector summary

The Selector je mednarodna radijska oddaja British Councila, ki predstavlja najboljšo novo britansko glasbo. V Sloveniji dvourni program, ki je na sporedu vsak ponedeljek zvečer ob 20.00 na Radiu Terminal, vodi Maša Pavoković. 

The Selector predstavlja sodobno glasbo najrazličnejših žanrov ter predvaja nastope v živo in intervjuje z najzanimivejšimi britanskimi glasbenimi ustvarjalci. 

Poslušajte oddajo v živo ali pa si na spletni strani Selector Slovenia predvajajte starejše oddaje. 

Več o Selectorju

The Selector, ki ima po ocenah več kot tri milijone poslušalcev, mednarodnemu občinstvu predstavlja izjemno kakovost in raznolikost, ki sta značilni za britansko glasbo,glasove, ustvarjalce in glasbeno kulturo sodobne Velike Britanije.

Oddaja želi razširiti ustaljene predstave o britanski glasbi ter predstaviti njeno neznansko bogato raznolikost in inovativnost, zato ne predvaja številnih priljubljenih glasbenikov, ki jih mednarodni poslušalci že poznajo, temveč daje prednost manj uveljavljenim nadobudnim ustvarjalcem in neodvisni glasbi. 

Med drugimi so v oddaji sodelovali glasbeniki, kot so  Tinie Tempah, Gruff Rhys, Foals, Fyfe Dangerfield, Ghostpoet, Sparrow & The Workshop, DELS in Jamie Woon.

 

Zunanje povezave