Students using Learn English website
Websites

Preglejte izbor brezplačnega spletnega gradiva za učenje angleščine, ki ga ponuja British Council.

Learn English z nalogami

Učite se angleško z brezplačnimi spletnimi nalogami za odrasle. Stran vsebuje več sto strani avdio, besedilnih in video vsebin in več kot 2.000 interaktivnih vaj. S prijavo lahko tudi sami sodelujte na strani, prispevate svoje gradivo, komunicirate z drugimi uporabniki in si naložite brezplačno gradivo. 

Spletna stran LearnEnglish

Learn English z igrami

Angleščino se lahko učite, medtem ko se zabavate z igranjem iger in branjem šal. Z igricami za vse okuse se lahko učite angleško ali preprosto zabavate. Pri igri, zabavi in učenju vam bodo pomagale tudi šale.

Spletna stran LearnEnglish: Fun & Games

Learn English z avdio in video posnetki

Pri učenju vam bo v pomoč tudi avdio in video gradivo, med drugimi pododdaje, avdio limonada, niz TV oddaj za učenje angleščine, ki smo jih pripravili v sodelovanju z BBC, in videi o tem, katere besede uporabiti v določenih situacijah.

Spletna stran LearnEnglish: Listen & Watch

Learn English za otroke

LearnEnglish Kids je zabavna, izobraževalna spletna stran za otroke, stare od 5 do 12 let, ki se učijo angleško. Vsebuje spletne igrice za besedišče in slovnico, pesmi, zgodbice, videe in veliko dejavnosti, ki se osredotočajo na učenje pisanja. LearnEnglish Kids je v pomoč tudi učiteljem in staršem in ponuja tudi več sto brezplačnih izročkov za tiskanje, s čimer lahko otrokom dodatno pomagamo. 

Spletna stran LearnEnglish

Learn English za najstnike

Ali ste najstnik, ki se želi učiti angleško oziroma se želijo učiti angleško vaši najstniških otroci? Spletna stran LearnEnglish Teens je zasnovana za starostno skupino od 13 do 17 let in ponuja jezikovne vaje, nasvete za teste, pomoč pri slovnici in besedišču ter zabavne dejavnosti, videe, igrice in sestavljanke.

Spletna stran LearnEnglish Teens

Poslovna angleščina

Ali že govorite angleško, vendar želite izboljšati poslovno angleščino? Se sprašujete, ali je vaša angleščina dovolj dobra? Se želite prijaviti na službe v angleško govorečem okolju? Ponujamo vam dobro gradivo za izboljšanje poslovne angleščine. 

Spletna stran LearnEnglish: Business & Work

Učite se angleško prek nogometa

Če se učite angleško in vas zanima nogomet, vam lahko spletna stran pomaga izboljšati angleščino, medtem ko se učite o klubih in igralcih iz Premier lige. Na strani so tudi informacije o tekmah, pravilih, igre in kvizi. 

Spletna stran Premier Skills English